Profesorul de tehnologie Alexandru Hiticas a fost agresat in propria locuinta

Unul din profesorii de liceu din Olteniţa a fost agresat aseară, în jurul orei 23,30. Acesta fusese plecat de acasă într-o scurtă excursie, iar la sosire a găsit în propria locuinţă o persoană necunoscută, după primele relatări ale sale oferite poliţiei olteniţene, individul venise să fure.
foto: editia.ro

foto: editia.ro

Inspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi a declarat pentru Editia că Poliţia Olteniţa a fost sesizată la ora 23,30, iniţial la faţa locului s-au deplasat agenţi de pază, apoi poliţiştii de la Biroul de „Investigaţii Criminale” din cadrul Poliţiei Olteniţa. „Din primele verificări şi discuţii cu victima, un bărbat de 63 de ani, în locuinţa sa a fost surprinsă o persoană necunoscută, care l-a agresat. Bărbatul a pătruns pe fereastra de la etajul 4, prin terasă. SMURD-ul şi Ambulanţa au preluat victima pentru Spitalul Olteniţa, mai departe fiind trimisă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti. Noi desfăşurăm acţiuni pentru identificarea agresorului, iar astăzi, dacă se va putea, vom continua discuţiile cu victima. Cel mai probabil a fost tentativă de tâlhărie. Va fi înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.” declară inspector Ramona Tudor.

Sursele noastre din Spitalul Olteniţa ne-au declarat că după primele intervenţii, profesorul Alexandru Hiticaş a fost trimis la Spitalul Bagdasar cu traumatism cranian major, otoragie stângă şi suspiciune fractură …

Citeste continuarea AICI