Trupa ROA si Gelu Voicu la Zilele Municipiului Oltenita. Vezi programul celor 4 zile de sarbatoare

Anul acesta, Zilele Municipiului Olteniţa se vor desfăşura în perioada 10-13 aprilie, la 499 de ani de la prima atestare documentară. Primăria Olteniţa a încheiat un contract cu Events Management Company, cei care se vor ocupa de organizarea şi programul celor 4 zile de sărbătoare.

Cât despre lista cu oaspeţii şi interpreţii ce vor urca pe scena olteniţeană, anul acesta observăm nume mai puțin sonore ca la edițiile precedente . Afișul este ținut de trupa de muzică electronică ROA și de solistul de muzică populară, Gelu Voicu. Deschiderea va avea loc joi după amiază, dupa ce în centrul localității va fi montată scena pe care se vor desfășura concursuri de karaoke și animație. Vineri, sămbăta și duminică, vor concerta, pe lângă talentele locale, formațiile ROADS, ROA dar și interpretul Gelu Voicu.

Clubul Copiilor Oltenița va avea un program separat, ce va fi susţinut de copiii şi tinerii înscrişi la cercurile de muzică şi dans.

Flyer

Flyer

Ca în fiecare an, profesoara de sport Cristiana Drăgan va organiza, cu ocazia Zilelor municipiului Olteniţa, câteva acţiuni sportive. Astfel, sâmbătă, 12 aprilie, în complexul Aqua Parc, elevii claselor de gimnaziu şi de liceu vor participa la concursuri de şah începând cu ora 10,00. Tot sâmbătă, 12 aprilie de la ora 10,00 până spre ora 13,00 sde vor desfăşura meciuri de fotbal între clasele de gimnaziu. De la ora 13,00, mingea de fotbal va fi jucată în cadrul altor competiţii între seniori.

Duminică, 13 aprilie, de la ora 10,00 cei mici de la grădiniţe şi clasele I-IV se vor întâlni la rondul din Parcul Central pentru a intra într-un concurs de desene pe asfalt.

Organizatorii acţiunilor de sâmbătă şi duminică sunt Primăria Olteniţa, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi”, Federaţia Română „Sportul pentru Toţi”. Premiile oferite vor fi diplome, cupe tricouri, şepci promoţionale, afişe si dulciuri.