Coliziune intre un BMW si o autospeciala a Politiei pe DN4: Un tanar din Oltenita a murit pe loc

UPDATE: Asa arata autoturismul BMW in care a murit Florin, dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a oprit intr-un copac de pe marginea drumului.

Accidentul s-a petrecut pe DN 4 , intre Frumusani si Popesti-Leordeni

Accidentul s-a petrecut pe DN 4 , intre Frumusani si Popesti-Leordeni

_____________________________________________________________________

În  această dimineață, in jurul orei 02.40, un bărbat, în vârsta de 23 de ani, din municipiului Olteniţa, a condus autoturismul, marca BMW, pe DN4, dinspre Olteniţa către Bucureşti, intrând în coliziune cu o autospecială a MAI.

foto: antena3.ro (arhiva)

foto: antena3.ro (arhiva)

Contactat de reporterii www.olteniteanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Iflov, ne-a declarat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, care au efectuat cercetări, în urma cărora au stabilit că pe fondul vitezei excesive, în zona km 16+900, autoturismul, marca BMW, a intrat în coliziune cu o autospeciala, care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie, în care se aflau 3 poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Popesti-Leordeni.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului BMW, rănirea gravă a soferului autospecialei şi rănirea uşoară a celorlalţi doi ocupanţi, care au fost transportaţi la o unitate medicală pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal care urmează a fi înaintat Parchetului de pe langă Tribunalul Ilfov, relatează pentru olteniteanul.ro, purtatorul de cuvânt al IPJ Ilfov, ins. Burda Claudia- Alina.

Tanarul din Oltenita, care a pierit in teribilul accident, se numea Florin Nicolescu, avea 23 de ani si o viata inainte. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Odihneasca-se in pace!

Odihneasca-se in pace!