Oltenitean interesat de un loc de munca in Germania? / Afla mai multe detalii aici

EURES România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la Brasov în zilele de 27 si 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn, împreună cu Marriott Hotel Frankfurt, oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii:

  • bucătar (18 posturi);

  • ospătar/personal servire clienți (15 posturi);

  • recepționer (15 posturi);

  • ajutor în industria gastronomiei de sistemMcDonald’s și Burger King (15 posturi) și

  • manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar și ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiata, experiență în domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Pentru posturile de recepționer și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germanisolicită persoane care au atât cunoștințe foarte bune de limba germană, nivel C1 – C2, cât și cunoștințe bune de limba engleză, nivel B2, precum și calificare și experiență în domeniu. Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcție de angajator, începând cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează in weekend și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit / contracost (270 euro/lună), iar intreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

14-02-10-03-04-43big_big_riosiu1esf2z6by1t9pbycaotzv4i4je

Persoanele cu domiciliul în județul Călărași care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, strada 13 Decembrie nr.12, telefon 0242315798, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

  • cerere tip (se completează la sediul AJOFM Călărași);

  • copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

  • C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

  • cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

  • adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.