„Partidul in Blugi” a fost in orasul nostru! Reactia neasteptata a oltenitenilor

Dragos Coman, presedinte PMP Calarasi : „Le multumesc oltenitenilor pentru modul in care ne-au primit!”

Ieri, 22 mai, Partidul Mișcarea Populară Călărași a fost printre oltenițeni. Dragoș Coman, președintele, PMP Călărași, împreună cu Dorina Ichim, președintele filialei județene a Fundației Mișcarea Populară și cu un grup de 50 de tineri, au petrecut,  aproximativ 5 ore, printre concetățenii noștri.

10379116_786651631359057_680792051_n

Membrii PMP din Calarasi au continuat şi ieri acţiunile prin care doresc să le prezinte cetăţenilor candidaţii la alegerile pentru Parlamentul Europei, care vor avea loc în 25 mai, dar şi proiectele cu care aceştia vor merge la Bruxelles. Partidul Mişcarea Populară vrea o schimbare radicală a scenei politice din România, iar acest lucru se vede atât în lista pe care o propune pentru Parlamentul Europei, cât şi în modul în care membrii şi candidaţii săi înţeleg să-şi expună ideile în campania electorală. Într-o ţinută casual, simpatizanţii PMP s-au întâlnit ieri cu oamenii, în centrul Oltenitei, în parcurile din oras, dar şi în zona rurala a municipiului. Partidul în blugi, aşa cum mai este cunoscut Partidul Mişcarea Populară, are o priză extraordinară la olteniteni, aceştia fiind sătui de minciunile ce le-au fost vândute o dată la patru ani de aceiaşi politicieni îmbrăcaţi în costume scumpe care au uitat tot ce au promis imediat după vot.

10362984_786651758025711_679824098_n

Dragoș Coman, PMP : „Sicer, chiar am fost surprins de modul plăcut în care ne-au primit oamenii și m-a bucurat, deși erau și celelalte partide pe strazi, că ne-au diferențiat și că ne-au tratat ca pe niște „tineri în blugi” dornici să arate o altă față a modului de a se face politică. Au fost, printre cei cu care ne-am întâlnit, și persoane care ne-au spus păsurile și ne-au sugerat mesaje pentru cei ce conduc acest partid la nivel central dar toate au fost spuse într-un mod mai mult decat civilizat. Mă bucur că imi dați șansa de le mulțumi oltenițenilor pentru modul în care ne-au primit, deși am simțit un sentiment de respingere pentru politica ultimilor 25 de ani.”