Reacţia liderului PMP, Dragoş Coman, după scandalul de la Nana.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit, joi seară, că primarul Constanței, Radu Mazăre, este cel care a provocat tot scandalul de miercuri, din comuna Nana, acolo unde o femeie a fost agresată de un lider PDL, Fane Fileaţă, scrie dcnews.ro.

”Domnul Mazăre, dumneavoastră sunteți declanșatorul! Și vă mărturisesc, dau din casă, m-am sfătuit cu colegii dacă să spunem sau nu. Exact după intervenția dumneavoastră, doamna Udrea ne-a anunțat că pleacă la Nana să facă dreptate, să vadă parcul. Exact după ce ați terminat dumneavoastră povestea aia frumoasă, cu bărbatul care fuge de acasă, își lasă slujba și așa mai departe”, i-a spus moderatorul emisiunii ”Ediția de seară” edilului de la malul mării.

”Dacă eu am declanșat acest lucru urât la adresa oamenilor de acolo, la maniera la care s-au comportat și au îmbrâncit, îmi cer scuze. N-am știut că se va ajunge la așa ceva, pentru că n-aș fi vorbit despre aceste sentimente care cred că-i generează ieșirile astea cel puțin stranii președintelui Băsescu”, a fost reacția lui Radu Mazăre.

 

Dragoş Coman: „Îmi cer scuze pentru lipsa de reacţie

În timpul incidentelor de la Nana s-a aflat şi liderul PMP Călăraşi, Dragoş Coman. Acesta a fost surprins pe camerele video exact în timpul în care femeia de 70 de ani a fost trântită la pământ de Fileaţă. „În umbra evenimentelor din Comuna Nana, mă simt dator faţă de toţi cei ce mi-au arătat încrederea lor până acum dar şi faţă de cei ce au văzut acele imagini şocante, să-mi cer scuze pentru lipsa de reacţie. Această lipsă de reacţie a venit şi din faptul că nu am înţeles exact ce s-a întâmplat în acele momente şi dacă aş putea să dau timpul înapoi, înţelegând situaţia aşa cum o înţeleg acum, aş interveni fără să stau pe gânduri, chiar dacă niciunul dintre cei implicaţi în conflict nu-mi sunt nici prieteni nici colegi de partid”, a scris Dragoş Coman pe pagina sa e facebook.

Dragos Coman, presedinte PMP Calarasi

Dragos Coman, presedinte PMP Calarasi

sursa: editia.ro