Campioana judetului Calarasi, Inainte Modelu, s-a calificat in liga a 3-a !

Înainte Modelu s-a calificat în Liga a 3-a după ce a învins Petrolul Roata, scor, 3 – 1, partidă jucată sambata pe arena Astra din Ploiești. Modelenii se pregătesc acum de Liga a 3-a acolo unde vor întâlni în noul sezon Dunărea Călărași.
img_8546

Înainte Modelu a reușit o calificare istorică în Liga a 3-a, asta după ce a învins Petrolul Roata, scor 3 – 1. Modelenii i-au luat tare pe adversari și au marcat încă din minutul 1, Mitrea deschizând scorul. Echipa modeleană a reușit apoi încă un gol după prestația excvelentă a lui Giugiumică (min.11). Petrolul Roata a revenit apoi prin Voicu (19), acesta crescînd emoțiile celor prezenți să susțină trupa din Modelu pe stadionul Astra din Ploiești. Până la finalul primei părți, atât modelenii cât și cei din Roata au mai avut ocazii la ambele porți. De remarcat faptul că Modelu a avut cele mai clare ocazii de gol și a trecut foarte aproape de majorarea scorului mai ales la șutul lui Ungureanu, milimetric pe lângă poartă din finalul primei părți.

După pauză, modelenii și-au mai asigurat un gol prin Țuțuianu (55), scor 3 – 1 și soarele a început să răsară din nou pe stadionul Astra din Ploiești. Până spre finalul partidei, Ungureanu a mai avut o bară transversală în minutul 74 și ar fi închis tabela. Ocaziile au mai curs la poarta celor din Roata, dar tabela a rămas neschimbară, scor final 3 – 1 și Înainte Modelu a făcut hora bucuriei la finalul unui meci istoric.

img_86321

Mai multe detalii si galerie foto AICI