Concurs! Câștigă două invitații duble la concertul Alexandra Ușurelu din grădina La Geo

Vineri, 27 iunie, de la ora 21:30, Alexandra Ușurelu vine la Oltenița în primul său turneu, #cevaseintamplaTour, și te invită la un concert de poveste, în grădina restaurantului libanez Geo.
Este primul concert cu band, videoproiecții, scenografie și lumini pe care Alexandra îl va susține în Oltenița, iar olteniteanul.ro te trimite la concert!
CONCURS

CONCURS


Iată ce trebuie să faci:
1. Lasă un comentariu la articol în care să ne spui care este piesa ta preferată din repertoriul Alexandrei și de ce.
2. Dă LIKE paginii oficiale a Alexandrei (https://www.facebook.com/AlexandraUsurelu).
3. Distribuie pe pagina ta evenimentul de Facebook al concertului (https://www.facebook.com/events/603421223088411/).
Câștigătorii vor fi anunțați joi, 26 iunie, pe pagina de Facebook Oltenițeanul.
Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu

După succesul celui mai recent single „Ceva se întâmplă cu noi„, înregistrat alături de vocea inconfundabilă a lui Mircea Vintilă, un cântec ce ne îndeamnă să ne întoarcem la noi și la sufletul nostru, la ce contează și ne face cu adevărat fericiți, Alexandra Ușurelu pornește în turneul #cevaseintamplaTour, ce se desfășoară în 12 orașe ale țării, printre ele numărându-se și Oltenița.
Însoțit de un clip cald, de excepție, filmat în Brazilia, în statul Bahia, ce s-a bucurat de o largă apreciere, cântecul se poate auzi pe mai multe rețele de radio cu acoperire națională.

 
Nu puteam să nu includ în primul meu turneu și locul cel mai drag sufletului meu, orașul copilăriei mele, în care am trăit cele mai frumoase povești și am legat cele mai strânse prietenii„, declară Alexandra.
 
Concertul de la Oltenița va avea parte de o producție consistentă: „Am o imensă bucurie să pot veni în orașul copilăriei mele cu muzica mea și întregul spectacol, „grădina mea” cu flori, verdeață, videoproiecții ce se realizează pe elementele de decor în forma unor tablouri imense, toate din dorința de a-i purta pe oameni măcar pentru 70 de minute, cât va dura concertul, într-o altă lume, paralelă, o lume a sufletului meu.”

În afara celor două invitații oferite gratuit, intrarea la eveniment se va face pe bază de rezervare la numărul 0724 810 000, iar prețul biletului este de 15 lei.