Condamnati la cate 6 si 7 ani inchisoare pentru incaierarea din curtea spitalului Oltenita

Răfuiala s-a soldat cu uciderea unui tânăr

Cinci persoane, condamnate pentru încăierare, la pedepse de 6 şi 7 ani de închisoare, au ajuns în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor, după ce la sfârşitul anului 2011, în timpul unui scandal, au ucis un tânăr.

Pe 11 iunie, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, cu sprijinul poliţiştilor Compartimentului Urmăriţi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de instanţa de judecată pe numele unor bărbaţi din municipiul Olteniţa. „Aceştia au fost condamnaţi la pedepse de 6 şi 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare prin care s-a cauzat moartea unei persoane”, a precizat inspector principal de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Conflictul din 2011 Nenorocirea s-a petrecut la începutul lunii noiembrie 2011. Atunci, o încăierare între două grupuri de persoane s-a terminat tragic la Olteniţa. După ce a fost snopit în bătaie, un bărbat a fost înjunghiat în piept. Tânărul şi-a dat sfârşitul chiar în curtea spitalului. Surse din Poliţie susţineaula acea dată că cei implicaţi în scandal ar fi cămătari. Ei au venit în curtea spitalului pentru a recupera o datorie de la cel care deţinea magazinul. Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a anunţat în 2011 printr-un comunicat că la scandal au participat 5 persoane din Olteniţa şi un grup din Bucureşti, care a venit la locul incidentului cu două autoturisme. Altercaţia s-a produs în curtea spitalului, acolo unde îşi dăduseră întâlnire.

Condamnaţii au fost transferaţi la Penitenciarul Slobozia Foto:anp

Condamnaţii au fost transferaţi la Penitenciarul Slobozia Foto:anp

Un mort şi patru răniţi

Discuţiile au degenerat la scurt timp, iar una dintre persoane, T.B.(27 de ani) a decedat. De asemenea, în încăierare au fost răniţi şi … Citeste mai mult: adev.ro/n71y0g