Mai aproape de un job! Vezi ce eveniment are loc miercuri la Oltenita

Fundatia Amfiteatru in colaborare cu Asociatia Harmony si Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23, in cadrul proiectului “Centrul de resurse in turismul montan”, anunta  conferinta de deschiderea a cursurilor  de“Lucrator in alimentatie publica” si “Lucrator in gospodarie agroturistica” in Regiunea Sud-Muntenia.

cursuri-copy-300x207

Lansarea va avea loc pe data de 18 iunie 2014,la  ora 15:00 in cadrul Restaurantului Modern din Municipiul Oltenita, Judetul Calarasi.

Conform optiunilor persoanelor eligibile din cadrul proiectului, in Municipiul Oltenita se va organiza cursul de “Lucrator in alimentatie publica” iar in comuna Chiselet se va organiza cursul de “Lucrator in alimentatie publica” si cursul de “Lucrator in gospodarie agroturistica”.

Cursurile de formare profesionala se vor desfasura in doua etape:

  • Etapa teoretica – cursantii vor beneficia de 120 de ore de pregatire teoretica
  • Etapa practica – cursantii vor beneficia de 240 de ore de pregatire practica

Evaluarea finala se va realiza pe baza unui test scris de cunostinte teoretice si practice iar la final, absolventii acestor cursuri vor primi un certificat de absolvire cu recunoastere nationala si internationala, acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

In cadrul lansarii cursurilor de formare profesionala, pe langa persoanele eligibile care fac parte din cadrul proiectului, sunt asteptate si persoanele interesate de serviciile integrate pe care “Centrul de resurse in turismul montan” le pune la dispozitie, GRATUIT.

Pentru mai multe detalii privind oportunitatile din cadrul proiectului “Centrul de resurse in turismul montan”, va rugam sa ne contactati atat de pagina de Facebook a proiectului cat si  la:

FUNDATIA AMFITEATRU

Tel. 021.312.58.40

Fax. 021.312.51.03

E-mail: office@fundatia-amfiteatru.ro