Liga a 4-a / CSM Olteniţa, pe lista „scurtă” a favoritelor la titlul judeţean.

CSM Olteniţa, formaţie care din iarnă se află sub „bagheta” lui Virgil Bogatu e decisă să atace nu doar titlul de campioană judeţeană ci şi promovarea în liga a 3-a la finele sezonului care debutează pe 16 august.

Nu mai puţin de 6 noi jucători au fost transferaţi în această vară pentru a face obiectivul nu doar dezirabil ci şi perfect realizabil. Antrenorul Bogatu mizează pe doi fotbalişti de la Modelu care au avut o cointribuţie importantă la succesul echipei Înainte în sezonul precedent.

Premise pentru succes la Modelu există!. Baza sportivă a fost preluată în proprietatea Primăriei. Profesionalismul antrenorului dovedit şi în liga a 4-a este arhicunoscut. Transferurile au fost efectuate pentru a da echipei un suflu nou. Drumul spre performanţă este „bătătorit” nu doar cu intenţii de triunghiul Ţone – Piţoi – Bogatu.

Pe 16 august, CSM va fi la Pietroiu pentru a contabiliza primul succes. Lupta de la distanţă cu Venus şi Dunărea Ciocăneşti va fi atracţia noului sezon.

Antrenament CSM Oltenita | foto arhiva

Antrenament CSM Oltenita | foto arhiva

CSM Olteniţa – Lot de jucători

Portari:
Vlăduţ Ştef, Alexandru Mică, Bogdan Mică

Jucători de câmp:
Florin Barbu (Liga a 4-a Bucureşti), Constantin Bogdan, Daniel Catană, Robert Wincentovicz (Juventus Bucureşti), Cosmin Ghiţă, Iulian Cudalbu, Ştefan Porumbel, Daniel Chiriţă (Vulturii Brăneşti), Ciprian Hârtescu (Înainte Modelu), Petrică Ungureanu (Înainte Modelu), Florin Anghel (Juventus Bucureşti), Alexandru Tilintoi, Alexandru Lincan, Mihai Frătescu, Gabriel Stoica, Cristian Pintea, Sebastian Dociu, Marius Penu.

Antrenor
Virgil Bogatu

Preşedinte
Ion Piţoi

Vezi cu cine si unde joaca oltenitenii meciurile din turul campionatului, intra AICI !