Spectacol UNIC: Alexandra Usurelu, concert cu orchestra Radio in Parcul Titan

Alexandra Ușurelu, 40 de instrumentiști, un dirijor și un spectacol unic: Alexandra Ușurelu cu orchestra, sâmbătă, pe insula Artelor, de la ora 20:30.
 
După încheierea cu succes a turneului #cevaseintamplaTour, Alexandra Ușurelu pregătește un eveniment unic: Alexandra Ușurelu cu orchestra simfonică, sub bagheta lui Andrei Tudor.
Alexandra Usurelu cu orchestra_pentru online
Sâmbătă, 16 august, Alexandra, apreciată pentru vocea caldă și sensibilitatea interpretării, va urca pe scenă alături de o parte din orchestra Radio, alături de 40 dintre cei mai buni muzicieni din România, pentru a da o altă dimensiune cântecelor sale. Alături de ea, pe scenă, vor fi și producătorul și compozitorul Bobby Stoica, muzicianul argentinian nominalizat la premiile Latin Grammy, Mariano Castro, percuționistul Dan Încrosnatu și contrabasistul Răzvan Cojanu.
 
„Un vis la care n-am îndrăznit să sper așa devreme, a fost îndeajuns de curajos încât să devină realitate. Visul meu de a cânta cu o orchestră simfonică se va împlini peste câteva zile. Este ceva unic să-mi pot cânta și asculta melodiile îmbrăcate în sunetele a 40 de instrumente. Sună ca-n povești. Este o emoție rară pe care sper s-o împart cu cât mai mulți oameni la concert.”  declară Alexandra.
Alexandra Usurelu si o parte din orchestra Radio, la repetitii

Alexandra Usurelu si o parte din orchestra Radio, la repetitii

 
Majoritatea pieselor reorchestrate special pentru acest eveniment, se vor găsi și pe primul album al Alexandrei, care se va numi „La capătul lumii” și va fi lansat în octombrie anul acesta.

Concertul, care se desfășoară în cadrul Ave Maria Symphonic Pops, organizat de Primăria Sectorului 3 București, va avea loc pe insula Artelor din Parcul Titan, la ora 20.30, și promite a fi printre cele mai sensibile concerte ale anului. 

Accesul la eveniment este gratuit.