Accident pe DN 4 la Mitreni: 4 raniti dupa ce un microbuz a lovit un autoturism

În dupa-amiaza de 30 septembrie 2014, pe DN 4 la intersecţia cu DC 79, în afara comunei Mitreni, N. Vasile, de 45 ani, din Olteniţa, conducea un microbuz şi, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, condus regulamentar din sensul opus de F. Radu, de 36 ani, din oraşul Fierbinţi Târg, judeţul Ialomiţa.

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pentru acordarea primului ajutor în cazul a patru persoane, victime ale accidentului rutier, produs prin coliziunea a două autovehicule, un microbuz înmatriculat în București (în care se aflau 16 persoane) și un autoturism înmatriculat în județul Ialomița (in care se afla doar conducătorul auto).

În urma accidentului au rezultat cinci victime, una din autoturism și alte patru din microbuz.

La sosirea echipajului SMURD, victimele erau conștiente și prezentau traumatisme ușoare, excoriații și contuzii la nivelul membrelor.

foto arhiva

foto arhiva

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri celor patru persoane care se aflau în microbuz: Radu F., în vârstă de 36 de ani, Vasilica C., în vârstă de 37 de ani, Georgel P., în vârstă de 34 de ani și Maria P., în vârstă de 35 de ani, fiecare dintre aceștia prezentând mici excoriații sau contuzii la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Persoanele implicate în accident au refuzat să fie transportate  la o unitate spitalicească pentru verificări mai amănunțite.

Cea de-a cincea victimă, conducătorul autoturismului înmatriculat în Ialomița a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa alcoolului. Acestora le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.