FOTO / O masina s-a facut praf pe DN4, la km31, in urma unui accident rutier

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au intervenit cu o autospecială SMURD și o autospecială de descarcerare pentru a acorda primul ajutor unei persoane încarcerate, care a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier

20141026_083243_Calea Bucureşti

În data de 26.10.2014, ora 08.14, un echipaj de descarcerare și un echipaj prin ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe DN 4, la km 31, pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex masculin, Marian C., în vârstă de 41 de ani, care a suferit mai multe traumatisme severe în urma unui accident rutier.

20141026_083236_Calea Bucureşti

La sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto, Marian C. se afla încarcerat într-un autovehicul (înmatriculat în București),
Pompierii militari au intervenit pentru deconectarea bornelor acumulatorului mașinii și au acționat pentru deschiderea portierei din partea dreaptă față a vehicului, pentru a avea acces la victimă. S-au utilizat echipamentele din dotare și persoana a fost extrasă rapid. Aceasta era semiconștientă, prezenta o plagă de aproximativ 5 centimetri la nivelul capului, în regiunea occipitală și, de asemenea, prezenta fractură închisă la nivelul membrului superior drept, în zona antebrațului.
Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri victimei, i-au aplicat guler cervical, i-au efectuat hemostază și i-au aplicat pansament compresiv, după care au transportat-o de urgență la Spitalul “Bagdasar Arseni” din București.