Olteniţa – Prins in flagrant la furat din locuinta

Poliţiştii din Olteniţa au sesizat de îndată procurorul despre faptul că o persoană cercetată, sub control judiciar, a fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă. Măsura controlului judiciar a fost înlocuită de instanţă cu cea a arestării preventive.

foto: citynews.ro

foto: citynews.ro

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată, la data de 20 octombrie 2014, de S. Victoria, de 24 ani, din Olteniţa, cu privire la faptul că a surprins, în timpul nopţii, în curtea locuinţei sale, pe un bărbat care încerca să sustragă bunuri.

Acesta a fost identificat în persoana lui R. Petre, de 52 ani, din Olteniţa,  bărbat aflat în curs de cercetare sub control judiciar pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii au sesizat de îndată procurorul şi instanţa de judecată despre situaţia constatată şi au propus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestării preventive.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.