VIDEO / CSM Oltenita a invins cu 2-0 in derbyul campionatului. Vezi golurile si o interesanta galerie foto

OLTENITEANUL.RO si ziarul Ediția îi felicită pe toți fotbaliștii care au jucat ieri în Liga Tractoriștilor. Pe o vreme câinească, toți cei care au avut curajul să joace ieri pe maidanele din județul Călărași, în spiritul sportului Rege, au demonstrat că în campionatul nostru există un spirit adevărat de sportivitate. Totuși, ar fi fost mai onest ca etapa de ieri, a 11-a să fi fost amânată, asta din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
csmgol

Cel mai important joc din runda a 11-a a fost cel dintre CSM Oltenița (Locul I) și Venus Independența (Locul II). Cele mai bune echipe din Liga a 4-a s-au întrecut într-un mediu nefavorabil din cauza condițiilor meteo. La Oltenița a nins la ora jocului iar partida a semănat mai mult cu una de hockey. Oltenița și-a câștigat meritul de a deveni campioană de „tomană-iarnă„, asta cu câteva etape înainte de finalul turului. Independența lui Ilie Zeciu a început mai bine meciul dar a cedat dramatic spre final. Două echipe înghețate care n-au arătat prea mult fotbal. Golurile gazdelor au fost marcate de Ghita (min 60) si Hartescu (min 85). Vezi  rezumatul meciului

Țaca-paca-chirnogeanca!

Chirnogi – Dragoș Vodă 18 – 0! Nu! La Chirnogi nu a jucat Simona Halep. Pur și simplu, din cauza stratului de zăpadă moderat, cei de la Dragoș Vodă nu au avut schiurile la ei. Probabil că dacă vremea era frumoasă, cei de la Chirnogi ar fi dat 18 goluri în primul minut al meciului. Într-un alt meci, Mânăstirea a bătut Lehliu scor 3 – 0, iar Borcea proaspătului „ginerică„, primar, Aniel a luat iar cafteală de această dată la Ulmeni.

Rezultate – etapa a 11-a

CSM Oltenița – Venus Independența 2 – 0

Victoria Chirnogi – Dragoș Vodă 18 – 0

Steaua Radovanu- Dunărea Grădiștea 5 – 1

Rapid Ulmeni – Agricola Borcea 4 – 1

Victoria Lehliu – Unirea Mânăstirea 0 – 3

Progresul Fundulea – Partizan Crivăț 4 – 0

sursa clasament: sportcalarasean.ro

sursa clasament: sportcalarasean.ro