VIDEO / Victoria Chirnogi – CSM Oltenita, filmat cu 3 camere video. Vezi rezumatul meciului

Sambata a avut loc, la Chirnogi, cel mai asteptat meci al etapei a 14-a din liga a IVa Calarasi. In „derbyul orgoliilor”, CSM Oltenita a invins Victoria Chirnogi cu 1-0. 

Galeria Victoriei Chirnogi

Galeria Victoriei Chirnogi

Pe o vreme mohorata, peste 600 de spectatori au asistat la cel mai interesant meci al turului. Echipa din localitate, Victoria, dorea sa-si demonstreze valoarea in fata unei echipe care venea dupa 13 victorii consecutive. Meciul a inceput in uralele celor doua galerii, care au venit la meci cu goarne si tobe, au scandat numele echipei favorite si au aprins torte si fumigene. Organizatorii au eliberat, in momentul iesirii jucatorilor de la cabine, sute de porumbei, in aplauzele spectatorilor. Spectacolul din tribune s-a lasat asteptat pe teren, primul sut pe spatiul portii fiind notat abia in minutul 16. Desi prima repriza a fost una echilibrata, cele mai multe ocazii le-a apartinut oltenitenilor, care au trecut in cateva randuri de deschiderea scorului.

In repriza secunda echipele s-au mai deschis si astfel au aparut si golurile, doua la numar insa numai unul validat. Reusita CSM-ului a fost semnata de Florin Anghel, in minutul 53.  Chirnogiul a trecut pe langa egalare in minutele de prelungiri, cand Alin Tene „Hagi” a sutat peste poarta, singur din 9 metri. CSM Oltenita si-a netezit cu aceasta victorie drumul spre barajul de promovare in Liga a 3-a.

In ultima etapa a turului, CSM Oltenita va juca pe teren propriu cu codasa Agricola Borcea, sambata de la ora 14:00.

clasament: sportcalarasean.ro

clasament: sportcalarasean.ro