Competitie fotografica lansata de Primaria Oltenita ! Vezi detalii AICI

Primaria Oltenita le face cunoscuta iubitorilor de fotografie lansarea unei competitii fotografice privind Portul Turistic Oltenita – trecut si prezent, precum si pescuitul in apele Dunarii din cele mai vechi timpuri si pana astazi. 

foto: mistereledunarii.wordpress.com

foto: mistereledunarii.wordpress.com

Cele mai reusite fotografii vor fi afisate in Centrul Cultural de Expozitii ce va fi deschis in incinta Turnului de Apa in urma reabilitarii acestuia prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 – 2014 – proiect „Reabilitarea Turnului de Apa Oltenita si transformarea lui in centru cultural de expozitii.”

Fotografiile vechi in format  hartie cu imagini relevante legate de pescuit vor fi depuse la sediul Primariei municipiului Oltenita, camera 18, etaj 2, urmand a fi fotocopiate si restituite detinatorilor. Acestea, cu siguranta, vor fi apreciate de publicul vizitator al expozitiei. Fotografiile detinute in format electronic vor fi trimise la adresa: integrare.primariaoltenita@gmail.com. In finalul comunicatului de presa, Primaria Oltenita tine sa multumeasca tuturor celor care vor sprijini aceasta initiativa.