VIDEO / Copiii olteniteni au primit cadouri de la Mos Craciun …din Anglia!

Pentru scolarii olteniteni de la institutiile de invatamant nr 2,5 si 6, Mos Craciun a venit anul acesta mai devreme. Desi , de regula, Mosul vine din Laponia, anul acesta am fost surprinsi de unul britanic incarcat cu sute de cadouri. 

 

Presedintele PC Calarasi, Bogdan Georgescu si viceprimarul municipiului Oltenita, Mihai Manciu, au jucat rolul renilor, astfel incat elevii claselor 1-8 de la scolile 2, 5, 6 dar si copiii de la sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal, sa beneficieze de cele peste 900 de cadouri pe care mosul le-a adus din Anglia. Fiecare copil a primit o cutie frumos ambalata care continea jucarii, accesorii, dulciuri si obiecte de igiena personala, atent pregatite de britanici cu suflet mare.

Shoebox Appeal sau Love in a box, este o actiune la nivel global, in care persoane din Marea Britanie si nu numai, pregatesc si trimit cadouri impachetate in cutiile de la incaltaminte,  in tarile sarace din Europa. Darurile de Craciun au ajuns la Oltenita prin fundatia „Copii in dificultate”, la initiativa viceprimarului Mihai Manciu si a presedintelui partidului conservator din Calarasi, Bogdan Georgescu.