VIDEO & FOTO / O zi de duminica la patinoarul din Oltenita

Parinti, copii, studenti, comercianti..ori simpli curiosi, cu totii au luat parte in weekend la sarbatorile iernii din municipiul Oltenita! La patinoarul amplasat in Parcul Central, sute de persoane vin in fiecare sfarsit de saptamana pentru relaxare si miscare pe gheata. 

Ceata si temperaturile scazute nu au reprezentant un impediment pentru numerosii copii care au venit la patinoar. Insotiti de tutore, acestia s-au bucurat de cele 60 minute pe patine, in timp ce parintii s-au incalzit cu tuica ori vinul fiert cumparate de la casutele din apropiere. Duminica seara, cei mai curajosi au participat la concursurile pe gheata organizate de Olteniteanul Media, unde atat baieti, cat si fete, au plecat acasa cu satisfactia ca timp de o saptamana pot patina gratis.

Ca si costuri, o ora pe patinele oferite la intrarea pe gheata va costa 10 lei. Patinoarul din Oltenita este deschis zilnic, de luni pana duminica de diminiata si pana la ora 21:00.

Program Patinoar : Luni – Vineri = 12:00 – 21:00 , Sambata – Duminica = 10:00 – 21:00 .  | Acces: 10 lei/ora (patinele sunt incluse in pret)