Concert DIRECTIA 5 pe 1 februarie la Oltenita ! Detalii aici

Pe 1 februartie, restaurantul Aqua Parc din Oltenița va fi gazda unui eveniment de marcă! Un concert LIVE al trupei Direcția 5 !

directia5oltenitaafisMIC

Cu un concept de show nou, membrii formaţiei promit un concert incendiar, la care vor prezenta proaspătul material discografic ce include multe surprize muzicale, dar şi reinterpretarea celor mai cunoscute hituri într-o variantă rock’n roll. De la această prestaţie ce se anunţă a fi una de gală, nu va lipsi şi cel mai recent single, „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble. Single-ul este extras de pe albumul „Rock’N Roll, Baby!”, pe care trupa l-a lansat la sfarsitul anului trecut, la Bucureşti. Videoclipul piesei „Forever Love”, este unul foarte simpatic, filmat pe acoperişul unui bloc din centrul Bucureştiului. De acolo, cei de la Direcţia 5 şi Lidia văd câteva dintre obiectivele turistice importante din Europa, cum ar fi Turnul Eiffel sau Colosseum-ul din Roma. Piesa este inclusă în albumul „Rock’n Roll, baby”, al 24-lea din istoria trupei Direcţia 5.

„Forever love” nu este un simplu concert, ci un spectacol dedicat iubirii, un regal muzical ce contine povesti de iubire, declaratii de dragoste, refrene care au sedus mii de femei si, de ce nu, amintiri rascolitoare.

Biletele se pot achizitiona de la locatie (Aqua Parc), in ziua evenimentului.

Ora concert: 21:00 | tarif acces: 70 lei/pers