Cum a scăpat de viol o femeie din Valea Roşie. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost surprins încercând să violeze o femeie. Suspectul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a năpustit asupra victimei, însă nu a reuşit să-şi ducă planul până la capăt.

foto: adevarul.ro

foto: adevarul.ro

 

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au dispus măsura reţinerii faţă de un bărbat de 19 ani, din comuna Mitreni, bănuit de comiterea tentativei la infracţiunea de viol. Anchetatorii spun că incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii decembrie. Atunci Tudorel V. ar fi agresat o femeie de 40 ani, pe raza localităţii Valea Roşie, pentru a o constrânge să întreţină cu el raport sexual.

Femeia, vânzătoare la o societate comercială, s-a trezit cu agresorul în incinta unităţii. Fără nicio vorbă, a început s-o lovească şi a trântit-o la podea cu scopul de a o batjocori. Norocul femeii s-a numit un client care a intrat în timp ce aceasta se lupta să scape din mâinile agresorului. Surprins, bărbatul a fugit, fiind depistat ulterior şi reţinut de poliţişti. La 21 decembrie, agresorul a fost prezentat Judecătoriei Olteniţa, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tudorel V. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

sursa: adev.ro/ngzhwx