Olteniteanca Diana Guresoaie, arestata la domiciliu. Tanara se caieste si regreta enorm situatia

Diana Guresoaie nu s-a gandit nicio clipa ca, dorinta apriga de a se distra, o va costa atat de scump. De cand a fost audiata si a stat in arest 24 de ore, Guresoaie este de nerecunoscut. Tanara se caieste si regreta enorm ca a ajuns in aceasta situatie.

61621823

Diana Guresoaie

 

De cand a iesit din arest, dupa cele 24 de ore petrecute dupa gratii, Diana a plecat glont in casa natala, la Oltenita. Dat fiind faptul ca a primit arest la domiciliu, iar Guresoaie nu si-a facut intre timp buletin de Bucuresti este mai mult decat nevoita sa locuiasca in judetul Calarasi, scrie cancan.ro. Pana la solutionarea cazului, Diana va reveni in Capitala doar atunci cand procurorii o vor chema la audieri.

Diana este anchetata , în dosarul „Prostituate de lux”, fiind bănuita ca ar fi fost principala furnizoare de fete pentru oameni cu bani. Cu alte cuvinte, ea intermedia relatia dintre prostituate si bogatasi, avand, cu acestia din urma, un ton foarte familiar. Unul dintre oamenii de afaceri caruia îi livra constant domnisoare de consumatie era Ioan Niculaie, dupa cum reiese din interceptari. Diana îi aducea milionarului, la resedinţa din Brasov, fete, iar daca acesta era multumit de serviciile prestate de ele si de felul cum arata, avea grija sa o recompenseze, cu bani frumosi, si pe ea.

Citeste toata stirea aici => http://bit.ly/1AT8f4L