Spectacol la fileu cu profesionisti! Competitie de fotbal tenis la Oltenita / VIDEO & FOTO

Sala de sport a liceului „Nicolae Balcescu” a fost sambata, 21 februarie, gazda celei de-a doua editii a Cupei Bronic la fotbal tenis. 

DSC_7405

Sase echipe au luat startul la editia 2015 a Cupei Bronic la fotbal tenis. Pe parcursul a mai bine de 5 ore, echipele cu jucatori profesionisti  din Pitesti, Giurgiu, Bucuresti si Oltenita, ce activeaza in liga nationala, si-au aratat maiestria in lovirea balonului rotund in sala de sport a liceului „Nicolae Balcescu” din Oltenita. Prestatiile incantatoare ale unor jucatori, campioni nationali si vicecampioni mondiali, au facut din meciuri adevarate spectacole.

Echipele bucurestene, la care activeaza jucatori cu un palmares bogat, au ocupat la final primele trei locuri. Asftel, Romprim Bucuresti este castigatoarea tunerului dupa o finala intensa contra concitadinilor condusi exemplar din teren de Adi. 


Din pacate, echipa oltenitenilor nu a reusit sa se califice in fazele finale, insa a aratat determinare si potential. Organizatorul turneului, reprezentatul firmei Bronic Guard, Doru Petcu, ne-a declarat ca echipa din Oltenita, la care activeaza tineri talentati, va creste mult in joc la editia viitoare si pana la anul baietii isi vor imbunatatii tehnica si relatiile de joc, tinand sa-i felicite pentru prestatii. Acesta a tinut sa multumeasca tuturor echipelor pentru participare si promite o  editie 2016mai apriga cu  spectacolul la fileu.

Premiile, constand in diplome si cupe, au fost oferite de firma Bronic Guard.  

Comentarii

  1. […] Click aici pentru continuarea articolului! […]

  2. Vali spune:

    „Spectacol la fileu cu profesionisti! ”
    chiar sunt PROFESIONISTI?
    Traiesc din sportul asta? nu au job?