“Change your life2!”, un proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+

Schimb de tineri finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+ si initiat de Asociatia “I.R.I.S.” din Oltenita si Genç Yaklaşım Derneği din Izmit,Turcia
“Change your life2!”este un schimb de tineri care va reuni timp de zece zile 40 de tineri insotiti de 4 lideri de grup, toti, membrii ai Asociatiei “I.R.I.S” din Romania si ai Asociatiei Genc Yaklasim Dernegi din Turcia.
Proiectul isi propune sa promoveze in randul tinerilor un stil de viata sanatos prin practicarea sportului,miscarii si a unei alimentatii sanatoase in vederea prevenirii sau tratarii unei boli grave:diabetul.
Acestia isi vor imbunatati abilitatile fizice necesare practicarii unui sport ,vor invata ce inseamna hrana sanatoasa, vor dobandi informatii noi despre o boala cronica din ce in ce mai raspandita:diabetul,vor invata cum pot preveni si ameliora efectele acestei boli asupra organismului uman.

ERASMUSPLUSIRIS

Se cauta tineri din Oltenita si imprejurimi pentru a participa in proiectul
“Change your life2!”
Asociatia “I.R.I.S.”din Oltenita anunta selectia a 20 de tineri (fete si baieti) pentru a participa la acest proiect
Titlul proiectului: “Change your life2!”
Tipul proiectului: schimb intercultural de tineri (Erasmus+)
Data desfasurarii: 1-11 iulie 2015
Locatia desfasurarii: Moieciu de Jos,judetul Brasov,Romania
Numar de participanti: 20 tineri cu varsta intre 17si 30 de ani (tineri interesati de tematica proiectului ,8 dintre acestia diabetici)
Deadline inscrieri: pana la 1 mai 2015
Conditii de participare:
– varsta minima de participare este 17 ani iar cea maxima 30 de ani,neimpliniti.
– se acopera costurile de calatorie dus-intors(Oltenita-Moieciu de Jos si retur) sau se pune la dispozitia participantilor mijloc de transport gratuit pe aceasta ruta.
– se asigura gratuit cazarea, masa si materialele pentru proiect
– participarea este certificata Youth Pass
Tinerii trebuie sa participe la activitati pe intreaga durata a proiectului.

Pentru inscrieri solicitati detalii suplimentare la adresa de mail iris_association@yahoo.com sau la nr de telefon 0722433826.
Acest proiect este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus plus. Conținutul documentelor postate pe aceasta pagina reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

Moeciu de Sus | foto: romania-turistica.ro

Moieciu de Sus | foto: romania-turistica.ro