Un tanar de 27 ani din Oltenita s-a sinucis astazi in casa in care locuia. Motivul e dureros

Un tanar in varsta de 27 de ani, din Oltenita, a fost gasit, in aceasta dimineata, spanzurat de o grinda din incinta casei in care locuia. Macabra descoperire a fost facuta de tatal tanarului.

Casa din str Dunarea in care locuia Teodor | foto: olteniteanul.ro

Casa din str Dunarea in care locuia Teodor | foto: olteniteanul.ro

Poliția a fost sesizata astazi, in jurul orei 11, cu privire la faptul ca un tanar a fost gasit decedat in casa in care locuia. In urma unei examinari sumare, pe corpul barbatului nu au fost identificate urme de agresiune. Cadavrul tanarului de 27 de ani a fost transportat la IML Calarasi, in vederea efectuarii necropsiei. Politia continua cercetarile in cauza, pentru a stabili imprejurarile exacte in care a survenit decesul.

” ISU ‘Barbu Stirbei’ , a intervenit pe strada Dunarea din municipiul Oltenita cu un echipaj de
prim ajutor SMURD. In cooperare cu un echipaj SAJ Olteniţa s-au efectuat manevre de resuscitare, insa fara succes. Barbatul, in varsta de 27 de ani, a fost gasit in stop cardiorespirator in urma autostangularii. ” – Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi. Plt. adj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Surse din anturajul baiatului afirma ca acesta nu a lasat un bilet de adio pentru a-si motiva gestul, insa, se pare ca Teodor ar fi intrat intr-o depresie de cand mama acestuia a pierdut lupta cu viata, rapusa de cancer in urma cu 5 ani. In ultima vreme, spun cei care il cunosteau, Teodor era tot mai afectat din cauza ca nu-si gasea un loc de munca si asta il macina.

Baiatul, in varsta de 27 de ani, locuia cu tatal si avea o sora vitrega ce urmeaza sa ajunga in localitate pentru inmormantare.

Vom reveni cu alte amanunte. Dumnezeu sa-l ierte!