AMICALUL VERII / CSM Oltenița – Dunărea Călărași/ VIDEO

Miercuri, echipa CSM Oltenița, nou promovată în liga a treia, a jucat un meci amical pe teren propriu cu cei de Dunărea Călărași, la rândul lor, proaspăt promovați în liga a doua. Diferențele de pe tabela de marcaj au fost de înțeles, cu atât mai mult cu cât echipa oltenițeană a avut pe teren câțiva jucători aflați în perioada de testare, printre care și portarul care a intrat în repriza a doua.

De la Dunărea Călărași, Zaharia Marius, Victor Petre și  Vali Alexandru au marcat până la pauză câte un gol, iar în cea de-a două repriză, Kanda Bodo și Apostol Muzac au reușit să înscrie, ultimul dintre aceștia marcând din penalty.

OLTENITEANUL

Echipa locală a reușit să marcheze singurul gol abia când oaspeții înscriseseră deja 3 goluri.  Pe neașteptate, când CSM era condusă cu 3 goluri de către oaspeți, Chiriță a reușit să bage mingea în plasă în repriza a doua. Au mai existat ocazii pentru gazde, însă Petrică Ungureanu a irosit șansa de a mai marca încă un gol din penalty, lovind bara cu putere. Scorul final a fost de 5 la 1, dar ambele echipe au fost împăcate cu rezultatul, fiecare urmând să învețe din greșelile făcute.

Antrenorul echipei călărășene, Ionel Ganea, a intrat furios de câteva ori pe teren, reproșându-i arbitrului că favorizează echipa gazdă. De cealalată parte, Virgil Bogatu a dat indicații tot timpul jocului, încercând să-și coordoneze elevii de pe bancă.

Olteniteanul 3

Per ansamblu, jocul a fost unul pașnic, fără accidentări majore și cartonașe roșii, doar câteva fault-uri care au fost sancționate de arbitru cu cartonașe galbene. Pe final de meci, galeria CSM a susținut echipa, scândând încurajări și aplaudând, dând dovadă de fairplay.

Olteniteanul 2

Conform sportcalarasean.ro, CSM Olteniţa şi Înainte Modelu au fost repartizate în Seria C2, alături de Delta Tulcea, CS Tunari, Metaloglobus Bucureşti, Callatis Mangalia, Gloria Popeşti – Leordeni, Juventus Bucureşti, Viitorul Domnesti, Inter Clinceni, Unirea Slobozia, Dinamo II Bucureşti, Voinţa Snagov, Olimpia Rm. Sărat, Viitorul Constanţa şi Petrolistul Boldeşti. Programul competiţional va fi anunţat până la sfârşitul acestei săptămâni.