Mike Agus, DJ-ul oltenițean, în vizorul unei case de discuri importante

Mike Agus, sau altfel spus Mihai Augustin Predescu, are 16 ani și de un an a început să compună muzică electronică, impulsionat de un prieten de-ai săi. De atunci a înregistrat deja 4 piese progressive și electro house, cu artiști din Italia și Venezuela. Creațiile sale sunt ascultate de oameni din toată lumea și mărturisește că are deja fani pe site-urile de streaming, unde își încarcă piesele.

mike agus

De curând, Mihai s-a înscris la un concurs organizat de Spinnin’ Records, o casă de discuri independentă din Olanda care se ocupă cu promovarea artiștilor tineri din zona de muzică electronică, și concurează cu alți 999 de DJ. Cele mai votate 10 remixuri, făcute după piesa Shades of Grey, aparținând lui Oliver Heldens și Shaun Frank, vor fi premiate cu echipamente audio profesionale, dar cel mai important este faptul că artiștii vor încheia un contract cu casa de discuri.

29 de ore a lucrat Mihai în „studio-ul” împrovizat acasă pentru remixului de patru minute și treisprezece secunde. Cine dorește să asculte piesa lui Mike Agus și să o voteze, o poate face prin câteva click-uri: http://bit.ly/1fHdHzN. Votul se oprește pe 8 august, adică în mai puțin de 10 zile.

TWIIG – Babylon și KSHMR – Jammu, două dintre cele patru piese ale artistului oltenițean, pot fi descărcate de la SoundCloud gratuit și legal.