VIDEO | Negoesti / De ce a murit pizzarul Claudiu Toader, fostul concurent de la „Românii au talent“

Calaraseanul Claudiu Constantin Toader, originar din localitatea Negoesti, care a ajuns în semifinala celei de-a doua ediţii a emisiunii „Românii au talent“ după ce a jonglat cu blatul de pizza, a fost găsit mort duminică, 5 iulie, de către unul dintre fraţii săi.   

Claudiu Toader îşi deschisese, alături de fraţii săi, o pizzerie in Bucureşti | foto: adevarul.ro

Claudiu Toader îşi deschisese, alături de fraţii săi, o pizzerie in Bucureşti | foto: adevarul.ro

Cu o seară înainte, Constantin Toader a petrecut alături de câţiva prieteni într-un club din Capitală. În dimineaţa zilei de duminică, fratele mai mare, Florin, l-a găsit în jacuzzi fără semne de viaţă, iar medicii de la SMURD au încercat timp de o oră şi jumătate să-l resusciteze.

Sursa Video : Observator TV

 

Claudiu Constantin Toader (30 de ani din localitatea Negoesti/Calarasi), pizzerul din semifinala celui de-al doilea sezon al show-ului „Românii au talent“, a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorie acută pe fond de oboseală, potrivit medicilor de la IML, citaţi de „Click!“.

„Doctorii au spus că nu au găsit alcool sau alte substanţe în corpul lui, aşa încât moartea a putut fi provocată ori de apa fierbinte, ori de aburii din jacuzzi“, a declarat, pentru „Click!“, fratele mai mic al acestuia, George.

În copilărie Constantin Toader a suferit de bronşită asmatiformă, după cum a dezvăluit în 2012, când a participat la „Românii au talent“. „Am fost botezat acasă, într-o oală de opt kilograme, pentru că nu aveam voie să fiu scos din casă. Imediat după botez am fost băgat la perfuzii“, povestea Claudiu în 2012.

Citeste mai mult: adev.ro/nr5zu3