Viitorul Oltenița, prima școală de fotbal pentru copii din oraș / VIDEO


Răzvan Huzuneanu, fostul fundaș al echipei Înainte Modelul, a înființat prima școală de fotbal pentru copii din oraș, Viitorul Oltenița. Împreună cu colegul său, Cosmin Ghiță, antrenează deja peste 20 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, pentru turnee, competiții județene și chiar naționale.

Viitorul Oltenita

Școala de fotbal Viitorul Oltenița a luat naștere din dorința de a oferi copiilor posibilitatea de a practica un sport de performanță în cele mai bune condiții.
Căutăm să aducem lângă noi copii dornici de afirmare ce pot tinde către marea performanță.
Unul din principalele noastre obiective este de a aduce și de a transmite copiilor plăcerea de a juca fotbal.
Noi considerăm că pentru a putea face performanță în acest domeniu este nevoie, în primul rând, de plăcere, după care, alături de ambiție, dorință și muncă se poate realiza performanța
, spune Răzvan Huzuneanu pe pagina de facebook.

În timp ce antrenorul Răzvan Huzuneanu speră ca juniorii pe care îi pregătește să joace la echipa locală, micii fotbaliști visează deja să ajungă atacanți la cluburi sportive renumite din țară și străinătate.

 

Viitorul Oltenita

 

Antrenamentele Școlii de Fotbal Viitorul Oltenița au început de patru săptămâni, iar cei doi antrenori au depistat deja tinere talente, însă nu se grăbesc să îi laude. Pentru început copiii se antrenează împreună, însă pe viitor aceștia vor lucra diferențiat, pe două grupe, în funcție de vârstă și performanță.

Pe timpul vacanței de vară, antrenamentele au loc de trei ori pe săptămână, pe terenul sintetic din complexul AQUA PARC.

Până acum, Răzvan Huzuneanu a jucat la echipele Înainte Modelu, Dacia Mioveni, Callatis Mangalia, Tunari, Dunărea Călărași și este considerat cel mai bun mijlocaș din grupa C.