Voluntarii Dunăre.EDU organizează o tabără internațională la care vor participa tineri din 25 de țări

O echipă de adolescenți din Oltenița organizează Fortress2015, o tabără internațională la care sunt așteptați să participe 150 de tineri din 25 de țări.

Dunare.EDU

ONG-ul oltenițean, membru al organizației europene de tineret Active – sobriety, friendship and peace, este onorat să organizeze un eveniment internațional de o asemenea anvergură, mai ales că el reprezintă o ocazie specială, marcând aniversarea unui sfert de secol de existență Active.

Tabăra Fortress2015 va avea loc între 2 și 8 August, la Bran, timp în care tinerii vor participa activități în aer liber, workshop-uri creative și educaționale, susținute de profesioniști dedicați din cele două organizații.
active summer camp

Pe lângă experiențele educaționale, atmosferă, priveliște, și, sperăm ei, vreme frumoasă, organizatorii au pregătit și un cadru special pentru a sărbători această a 25-a aniversare, prin două dezbateri, programate pentru ziua de 6 august. Pornind de la o expoziție de artă fotografică despre drepturile omului și vizionarea documentarului Active, participanții la dezbatere vor face o retrospectivă asupra dezvoltării organizației suedeze și a societății civile europene în decursul anilor. La dezbateri sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, autorități locale din România, instituții internaționale și alte părți interesate.

Dunare.EDU

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe website-ul și pagina de facebook a taberei.