VIDEO / Doi polițiști din Călărași, reținuți pentru că ar fi violat o fată de 15 ani. Ii așteaptă pușcăria?

UPDATE Conform editia.ro, Șerban Adrian (foto) și Dumitriu Florin sunt cei doi polițiști care sunt bănuți ca au abuzat-o sexual pe minoră.

pizap.com14389419827411_0

UPDATE  Cei doi polițiști de la Călărași, reținuți pentru că au violat o fată în vârstă de 15 ani, au fost trecuți în rezervă, potrivit unui comunicat publicat astazi de ministerul Afacerilor Interne.

___________________________________________________

Caz şocant în judeţul Călăraşi. Doi poliţişti au fost reţinuţi după ce au fost acuzaţi că au violat o fată de 15 ani, informează B1 TV.

Adolescenta fugise de la centrul de plasament Perişoru şi ar fi fost abuzată de oamenii legii pe un câmp. Întreaga grozăvie a fost văzută de un cioban care a sunat imediat la 112.

Cei doi poliţişti urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a declarat, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, că nu are confirmată informația că oamenii legii au violat o minoră, dar, dacă într-adevăr s-a întâmplat acest lucru, ei trebuie să răspundă în fața legii.

”Nu am această informație, că cei doi polițiști au violat fata. Dacă lucrurile se confirmă, nici nu prea am ce să comentez. Vom vedea ce va ieși din această anchetă, nu aș vrea să mă antepronunț. Dacă lucrurile s-au petrecut așa, ei trebuie să răspundă în fața legii. În prima fază, ei ar fi trebuit să-și fi dat demisia din Poliția Română. Regret că s-a întâmplat acest lucru. Indiferent de situație, ei nu ar fi trebui să accepte să întrețină relații cu o minoră dintr-un centru și mai ales că are 15 ani”, a spus Iulian Surugiu.

sursa: b1tv