Dorobantu / Un tanar fotbalist de 22 ani s-a sinucis din dragoste

Fotbalul românesc este din nou în doliu. Ionuț Cazan, un fotbalist în vârstă de 22 de ani, de la Atletic Dorobanțu, o echipă din județul Călărași, s-a sinucis sâmbătă dimineață. Vecinii l-au văzut când s-a urcat în copac, dar au crezut că voia să taie crengile uscate, a anunțat sportulcalarasean.ro!

”Am fost cu el la fotbal, am jucat până la 12 noaptea, după care am plecat acasă. Mai departe, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. S-a comportat absolut normal, a fost vesel, cum era el întotdeauna. Nu părea că are probleme”, a povestit Marian Raiu – Briga, un prieten al decedatului.

George Filip, alt jucător în echipa celor de la Dorobanţu, vine cu detalii. “De vreo trei etape nu s-a mai prezentat la meciurile oficiale. Juca fundaş dreapta, dar acum nu ştiu de ce n-a mai venit. Ştiu că a jucat pe sintetic cu o seară înainte să se spânzure. Am înţeles că dimineaţa, pe la 7-8, lumea care a trecut prin faţa casei l-a văzut în copac, dar toţi şi-au imaginat că are treaba, taie crengile uscate. Mai târziu l-au găsit spânzurat”, a spus Filip.

Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Se pare că Ionuț Cazan a suferit o decepție în dragoste și din acest motiv a recurs la acest gest extrem.

sursa: libertatea.ro