8 pentru Oltenita: Onofrei Costel Cristian, candidat ALDE

VIDEO – Interviu cu Onofrei Costel Cristinel, candidat ALDE la functia de PRIMAR al municipiului Oltenita la alegerile locale din data de 5 iunie 2016.

 

Interviurile au fost filmate inainte ca startul campaniei sa fie dat si nu s-au cerut sau primit bani ori alte foloase materiale pentru realizarea lor. De altfel, nu s-a pretins nici o suma pentru publicarea acestora. Ne dorim sa putem oferi oltenitenilor o imagine corecta a ceea ce inseamna candidati si campanie electorala. Este interzisa copierea si publicarea pe alte site-uri ori pagini si profiluri de facebook a acestui material video. Candidatilor le este interzisa distribuirea materialului video daca acesta este publicat de o terta persoana fara acordul scris al proprietarului siteului olteniteanul.ro. Este legala si recomandata doar distribuirea acestui material/articol pe orice retea de socializare. Materialul video poate fi copiat si publicat de o terta parte si/sau candidat/partid doar cu acordul scris al proprietarului acestui site – Marius Dociu.

Comentarii

 1. Petre Anghel spune:

  Mult succes! Avem încredere în dvs.! Avem în fața noastră un om curat, capabil, cu o echipă de elită!

 2. Ionel Capra spune:

  Am analizat toti candidatii si prin comparatie am hotarat sa il votez pe dl. Onofrei. Cel mai tanar si cel mai pregatit sa indeplineasca atributiile de primar.

 3. cornel topala spune:

  Un om curat, cinstit, de viitor. Sa-l votam!

 4. dumitru cristian spune:

  D-l ONOFREI ,CAND AUD CONTINUAREA VECHILOR PROECTE ALE ADMINISTRATIEI LOCALE (LIMBAJUL PARE CAM DE LEMN-TARA NOASTRA SI MANDRIA CEAUSESCU ROMANIA) MA GANDESC LA GASTILE CARE AU CAM FURAT IN ULTIMUL TIMP CU TOTE REALIZARILE IN TOATE ,, DOMENIILI DE ACTIVITATE” .EXPERIENTA DVS. MANAGERIALA IN DOMENIUL FINANCIAR EU N-AS POMENI-O ,BANCA PE CARE ONOR ATI CONDUS-O A DAT FALIMENT IN OLTENITA SAU SA FOLOSIM EXPRESIA CONSACRATA,, SI-A RESTRANS ACTIVITATEA” DATORITA COMPETENTELOR DVS. DORITI INFIINTAREA A CEVA CE AEXISTAT-ADAPOST PENTRU CAINII COMUNITARI (APORPO-TV INTRBATI-O PE DOMNISOARA CRISTINA DRAGAN CONSILIER PNTCD IN CADRUL CONSILIULUI LOCAL OLTENITA 2012-2016),UNDE AU FOST UCISI!!! 30 DE CAINI COMUNITARI ( A SE VEDEA REPORTAJUL PROTV DIN 06 02 2013), UNDE CRED CA TOT ONOR D-SOARA CONSIULIER VA POATE DA RELATII IMPREUNA CU CONSILIERII BARA SI FILIMON.
  DOMNULE CANDIDAT VA UREZ SUCCES IN A RAMANE TOT LA FEL-CANDIDAT ETERN, NU NE MAI INCURCATI,NE TRAGETI ,,PE DREAPTA” SAU MAI PRECIS IN JOS CA SI BANCPOST OLTENITA.