Grav accident rutier cu 4 victime în comuna Frumușani, pe DN 4

Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au acționat rapid pentru pentru extragerea și acordarea primului ajutor în cazul a patru persoane, care au suferit mai multe traumatisme în urma unui grav accident rutier

 colajacc

La locul accidentului s-au deplasat și un elicopter SMURD din Capitală și două ambulanțe S.A.J. din Budești

 

În data de 20.06.2016, ora 18.08, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Frumușani, pe DN 4, la km 34, la un grav accident rutier, după ce un autoturism de teren (înmatriculat în municipiul București) a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, rezultând patru victime, dintre care una decedată.

 

foto: Mircea Surcel

foto: Mircea Surcel

 

foto: Mircea Surcel

foto: Mircea Surcel

La sosirea echipajelor de intervenţie la locul accidentului, în autoturismul puternic avariat în urma impactului violent se aflau patru persoane încarcerate, două de sex masculin și două de sex feminin.

Echipajul de descarcerare a intervenit cu echipamentele din dotare și a extras persoanele blocate în autovehicul.

Două dintre victime, ambele de sex feminin, au fost preluate de echipajele S.A.J. sosite la locul accidentului și transportate la spital.

 

O a treia victimă de sex masculin a fost preluată de un elicopter  SMURD și transportată la un spital din Capitală, iar pentru cea de-a patra persoană nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind declarată decedată de către medic. (sursa: ISU Calarasi)

foto: George Cirligea

foto: George Cirligea

Comentarii

  1. Preda Vasile spune:

    Domii politisti din Oltenita, Curcani, Budesti, Frumusani stiu doar sa iasa din cand in cand si sa bifeze ca si-au facut treaba. Prind oricum prea putin dezaxati ca isi dau flash-uri cu farurile si circula incet. Verem solutii adevarate, nu avem nevoie sa ne spuneti ca ati facut N controale intr-o luna. Se circual prin localitati si cu 120km/ora. In afara vezi si cu 140. In generaul in localitati nu exista masina sub 70km/ora. In Gruiu mai ales. Nu vorbesc de cazuri exceptionale, ci de circa 80-90% dintre masini. O alta problema este taierea curbei, uneori peste jumatate din latimea masinii. Stati pe DN4 la curbele principale din afara localitatilor si veti vedea.
    Ce s-ar mai fi panicat autoritatile daca am fi avut teroristi. Dar in fiecare an teroristii soselelor distrug vietile a mii de familii si nimanui nu-i pasa. Asta este prostia si incompetenta criminala a autoritatilor.