VIDEO & FOTO / Fotbal – Golden Ball League Oltenita si-a premiat castigatorii

Vineri, 08.07.2016, s-a incheiat campionatul de mini-fotbal, organizat in incinta complexului Aqua Parc Oltenita, tot atunci disputandu-se ultima etapa a competiei si acordandu-se premiile castigatorilor.

DSC_3483

Singurul campionat de acest gen din judetul Calarasi, s-a desfasurat in fiecare vineri, timp de 14 saptamani, fiecare saptamana insemnand o etapa competitionala.

Golden Ball League Oltenita a strans la startul competitiei 8 echipe, din Oltenita si imprejurimi, toate acestea participand pentru a-si infrunta, prietenii/cunoscutii intr-un mod organizat, cu statistici si clasamente actualizate saptamanal pe pagina de facebook a competitiei (https://www.facebook.com/GBLOltenita/) , iar la final fiind acordate premii in produse sportive si cupe cu o valoare totala de arpoximativ 2.000 de RON.

DSC_3420

Locul I in competitie a fost castigat de echipa The Blue Fighters, podiumul fiind completat de echipele Bella Venezia si Tiki – Taka.

Pentru premiile individuale au ajuns la Ranga Liviu (cel mai bun portar), Dociu Sebastian (cel mai bun jucator) si Codalbu Iulian (golgeterul competitiei).

Scoala de Fotbal Viitorul Oltenita a fost „premiata” din fondurile competitiei cu doua mingii pentru copii ce-si desfasoara activitatea si sunt la inceputul drumului in fotbal.

Cel care a facut posibila organizarea acestui campionat in localitatea noastra este Popescu Silviu, oltenitan la origine ce-si dedica timpul liber organizand astfel de evenimente si in capitala, din pasiunea sa pentru fotbal.

Acesta a reusit sa angreneze in compeititia olteniteana peste o suta de persoane si care ne-a transmis urmatoarele :

„In primul rand, meritul este al capitanilor si respectiv al participantilor, fara dorinta acestora de a participa, de a face miscare si de a jucat fotbal nu s-ar fi putut realiza un astfel eveniment.

Golden Ball League Oltenita este o competitie organizata prin fonduri proprii, suportate de jucatori desi s-a incercat obtinerea unor sponsorizari sau a unor implicari care sa ajute, singurii parteneri au fost Acerbis Romania (echipament sportiv www.dplay.ro ), Trofeea.ro (cupe si medalii www.trofeea.ro ), Olteniteanul Media si sportcalarasean.ro (parteneri media) si Aqua Parc Oltenita  si pe aceasta cale tinem sa le multumim pentru sprijinul acordat.

Golden Ball League Oltenita isi va continua activitatea incepand cu luna septembrie, prin organizarea unei competitii in format cupa, tot pe terenul sintetic, iar incepand cu luna octombrie sezonul secund se va desfasura in sala si se va termina in prima parte a lui 2017. Incercam sa evoluam in organizarea acestor evenimente si sa invatam din greselile si problemele pe care le intampinam.

Speram ca pana la debutul urmatoarelor evenimente sa gasim si parteneri locali, prin oameni ce vor sa faca un bine sportului, care sa fie dispusi sa ofere suport (de orice fel) facand competitia mai accesibila, mai frumoasa atat pentru urmaritori cat si pentru participanti.”