FOTO/VIDEO – Accident grav pe DN41 intre Oltenita si Chirnogi. Doua masini implicate, unul dintre soferi a ajuns la spital

UPDATE, 14 noiembrie – In urma discutiei cu unul din membrii familiei baiatului, lui Bogdan i s-a facut un RMN din care reiese ca nu i-a fost afectata coloana in urma accidentului, inlaturandu-se temerile ca acesta va ramane paralizat. Putere de lupta, Bogdan si recuperare grabnica!

UPDATE – Conducatorul autovehiculului marca Opel Astra, in varsta de 19 ani, se numeste Chirica Bogdan si este din Chirnogi. Din unele surse, in urma accidentului, s-ar fi ales cu bazinul si membrele inferioare rupte.

fotobogdanacc

Accident rutier deosebit de grav pe DN41 intre localitatile Oltenita si Chirnogi. Doua autovehicule s-au acrosat in urma unei depasiri imprudente. Unul dintre conducatorii auto implicati in accident a fost trasnsportat de urgenta la spital.  

dsc_6933 dsc_6948

In dimineata acestei zile, in jurul orei 01:00, pe DN 41 intre Oltenita si Chirnogi, a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu doi raniti, unul in stare grava. Accidentul s-a petrecut pe fondul unei depasiri imprudente, ambele autovehicule inplicate, in urma acrosajului, au parasit partea carosabila. Autoturismul marca Opel Astra, condus de un tanar de 19 ani, a izbit un copac de pe marginea drumului, in timp ce cealalta masina a iesit in camp. Conducatorul autovehiculului Chevrolet Aveo a scapat cu rani usoare, in timp ce soferul din Opel a suferit rani grave si a fost transportat de urgenta la spital de catre un echipaj SMURD. La fata locului s-au deplasat politistii pentru a verifica conditiile in care s-a petrecut accidentul. Ambii soferi au 19 ani si sunt din localitatea Chirnogi. Vom reveni cu informatii!

Comentarii

  1. Cristi Chiricā spune:

    Nu are bazinu’ rup.