FOTO * Competitie de fotbal la Oltenita: 13 echipe inscrise, 185 de jucatori

Campionatul Golden Ball League din Oltenita a ajuns la finalul sezonului secund, dupa o competitie ce a pornit la drum cu 13 echipe, desfasurata in sala Liceului Industrial Oltenita.

Desi nu toate echipele au reusit ajunga pana la finele campionatului spectacolul fotbalistic ne-a surprins din nou. Astfel, echipe ce au inceput cu dreptul competitia nu au reusit sa se califice in ultima faza finala a competitiei si anume play-off.

Daca in etapa a VII-a a competitiei echipele La Masia si Napoletanii conduceau clasamentul, niciuna dintre acestea nu au ajuns in play-off, Napoletanii fiind exclusi, iar La Masia depasiti in ultimul meci disputat dupa ce la pauza au condus cu scorul de 6 – 0, pierzand cu scorul de 7 – 6 in detrimentul celor de la Boca Juniors – aceasta fiind si cea mai mare rasturnare de scor in competitiile oltenitene pana in prezent.

 

Cifrele competitiei:

  • 13 ehipe inscrise;
  • 185 de jucatori au fost inscrisi;
  • 78 de meciuri disputate;
  • 103 marcatori diferiti
  • 686 de goluri inscrise;

Premii cu o valoare totala de aprox. 2.300 RON constand in cupe simbolice si echipament sportiv.

Primele 4 echipe clasate :

  1. The Blue Fighters
  2. Bella Venezia
  3. Montana
  4. Boca Juniors

Cel mai bun jucator : Nitu George – Bella Venezia;

Cel mai bun portar : Mica Bogdan – La Masia;

Golgeterul competitiei: Botea Alexandru – Montana;

Staff-ul competitei a fost format din : Popescu Silviu, Dicu Flavius, Porumbel Stefan, Darius Pirliteanu si Petcu Doru.

Popescu Silviu : “A fost o competitie lunga, in care au fost si probleme deoarece nu toate echipele prezente dau dovada de seriozitate, insa acele echipe ce au venit doar din placerea de a juca fotbal si pentru ca si-au dorit sa faca parte din aceasta competitie au fost extraordinare si vrem sa-I felicitam pe capitanii ce au facut posibil acest lucru!

Ne pregatim pentru urmatoarele competitii si speram ca la nivel de organizare sa fim mai buni de la un eveniment la altul, sa incercam sa atragem tineri carora le place sportul si fotbalul.

Incepand cu acest ne propunem sa organizam si altfel de evenimente sportive.”

Partenerii competitiei au fost : Club Sportiv Aurelian, Acerbis Romania, Troffea.ro, Olteniteanul Media si Darius Pirliteanu (Kinetoterapeut).

Urmatorul eveniment : Cupa Golden Ball Editia a II-a va fi un eveniment monitorizat de Federatia Romana de Minifotbal, iar campioana acestei editii va avea dreptul de a participa la Cupa Romaniei organizata de FRM.