Fotbal | FOTO / A doua editie a Cupei Golden Ball League la Oltenita

Cupa Golden Ball League Editia a II-a, a avut loc in sala de sport a Liceului Industrial Oltenita, unde in perioada 24.02.2017 – 02.04.2017 s-au intrecut mai multe echipe pentru al doi-lea trofeu in acest format organizat la Oltenita de catre Asociatia Clubul Sportiv Aurelian.

Competitia a inceput cu 10 echipe, distribuite in doua grupe egale a cate 5 echipe. Din pacate, doua dintre acestea au fost excluse din competitie ramanand 8 echipe. Desi este o competitie destinata amatorilor, seriozitatea are un rol important in buna organizare si desfasurare a acestei competitii. S-au marcat 317 goluri, au marcat 67 de jucatori diferiti.

Finala a fost una dramatica, extrem de disputata, oferind un fotbal de calitate, intre doua echipe diametral opuse, Young Boys echipa nou infiintata, debutanta in aceasta formula la competitiile oltenitene  avea sa intalneasca mult mai expirementata Bella Venezia, participanta in toate competitiile organizate pana in prezent, aproape de fiecare data fiind clasata pe podium.

Dupa o prima repriza in care s-au marcat doua goluri, cate unul pentru fiecare echipa a urmat o a doua repriza in care fiecare echipa avea sa marcheze cate doua goluri. 3 – 3 rezultat final, iar loviturile de departajare pare ca au fost o povara grea pentru mai putin experimentatii Young Boys, Bella Venezia reusind sa se impuna.

Locul I – Bella Venezia

Locul II – Young Boys

Locul III – Montana

Golgeterul competitiei: Pintea Lucian – Young Boys (23 goluri)

Cel mai bun jucator : Luiceanu Florin – Bella Venezia

Cel mai bun portar : Chirtu Bogdan – Bella Venezia

Valoarea fondului de premiere: aprox. 1.000 de RON.

Echipe participante: Atletico Radovanu, Dream Team, Bella Venezia, Young Boys, The Blue Fighters, Montana, Boca Juniors, M.D.E.

Vineri, 07.04.2017, orele 21:00 va avea loc SUPERCUPA GOLDEN BALL – Editia I – Bella Venezia vs. The Blue Fighters in incinta complexului Aqua Parc Oltenita.

In data de 21.04.2017, va debuta sezonul al III-lea al Golden Ball League Oltenita, desfasurat pe terenul sintetic din complexul Aqua Parc, sezon la care vor lua startul 10 echipe.