Anunt de selectie pentru schimbul de tineri “Dance for your life 2!”, proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+

Anunt de selectie pentru schimbul de tineri “Dance for your life 2!”,proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+

Schimb de tineri este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+ si initiat de Asociatia “I.R.I.S.” din Oltenita, Asociatia Suflet Românesc-Alma Rumana din Valencia,Spania si grupul de tineri Modern Youth of Greece din Piraeus,Grecia

“Dance for your life2!” va reuni timp de zece zile 45 de tineri insotiti de 6 lideri de grup, toti, membrii ai Asociatiei “I.R.I.S” din Romania,ai Asociatiei Suflet Românesc-Alma Rumana si ai grupului de tineri Modern Youth of Greece.
Proiectul va oferi spatiul adecvat unde participantii vor invata si vor experimenta un stil de viata sanatos prin interpretarea unor dansuri traditionale.
“Dance for your life2!” are ca obiectiv principal includerea unui numar de 30 de tineri (din totalul de 45) cu oportunitati reduse,tineri de etnie roma care nu au un loc de munca si nu au urmat nici o forma de invatamant in ultimii doi ani.
Acestia isi vor imbunatati abilitatile fizice necesare pentru dans ,vor descoperi cultura partenerilor din proiect,vor dobandi informatii noi despre programul Erasmus + si isi vor imbunatati abilitatea de exprimare in limba engleza.

Se cauta tineri din Oltenita si imprejurimi pentru a participa in proiectul
“Dance for your life2!”
Asociatia “I.R.I.S.”din Oltenita anunta selectia a 15 de tineri (fete si baieti) pentru a participa la acest proiect

Titlul proiectului: Dance for your life2!”
Tipul proiectului: schimb intercultural de tineri (Erasmus+)
Data desfasurarii: 31 martie-10 aprilie 2018
Locatia desfasurarii: Bran,judetul Brasov,Romania
Numar de participanti: 15 tineri cu varsta intre 15 si 30 de ani
Un numar de 10 dintre ei vor fi tineri care provin din familii care intampina dificultati economice,romi,tineri care nu urmeaza o forma de invatamant si nici nu au avut loc de minca in ultimii 2 ani.
Deadline inscrieri: pana la 1 martie 2018.Rezultatul selectiei va fi adus la cunostinta celor care au aplicat individual, prin intermediul mailului.Selectia va avea loc pe data de 2 martie 2018.

Conditii de participare:
– varsta minima de participare este 15 ani iar cea maxima 30 de ani,neimpliniti.
– se acopera costurile de calatorie dus-intors(Oltenita-Bran si retur) sau se pune la dispozitia participantilor mijloc de transport gratuit pe aceasta ruta.
– se asigura gratuit cazarea, masa si materialele pentru proiect
– participarea este certificata Youth Pass
Tinerii trebuie sa participe la activitati pe intreaga durata a proiectului.

Pentru inscrieri trimiteti un CV si scrisoare de motivatie pe adresa de mail iris_association@yahoo.com.

Acest proiect este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus plus. Conținutul documentelor postate pe aceasta pagina reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.