APEL UMANITAR: Un mic ajutor ar putea salva o viață. Radu Ștefan din Oltenița, tatăl unei fetițe, are nevoie de sprijinul nostru!

UPDATE: Am atasat documentele medicale

********************************************************************

Radu Ștefan ( 46 ani), născut în Oltenița, căsătorit și tatăl unui copil de 22 ani cu tetrapareză spastică , are nevoie de ajutorul nostru. După o operație pe creier reușită în România, Fane (așa cum este cunoscut de prieteni) a fost diagnosticat, în urmă cu o lună, cu cancer cu metastaze la plămâni. Medicii de la clinică Acibadem (Turcia), i au dat șanse de supraviețuire de 80% . Operația salvatoare va trebui efectuată cât mai repede și se poate face numai în Turcia, dar familia nu dispune de resursele financiare pentru a acoperi cheltuielile aferente , 20.000 euro. Fane este singurul intretinator (șofer de tir la o firmă din Oltenița),  soția fiind nevoită să fie în permanență lângă copil, imobilizat la pat din cauza bolii.

Privirea caldă, pozitivismul, credința și ajutorul dumneavoastra îl vor ajută să-și crească copilul și să fie în continuare alături de familie! E un luptător și va învinge însă și cei mai puternici lupători au nevoie de ajutor uneori. Orice suport financiar ar fi important și ar face ca Sărbătorile de Crăciun să fie mai luminoase și optimiste pentru familia și apropiațîi lui Fane.

Orice donație, cât de mică, îi dă lui Ștefan o șansă în plus.

Donațiile se pot face și în conturile deschise pe numele Radu Ștefan, la Banca Comercială Română:
RON: RO98RNCB0099075336900004
Titular: Radu Stefan

Raiffeisen Bank:
RON: RO44RZBR0000060020555938
Titular: Radu Stefan

CONT IN EURO LA Raiffeisen Bank. Titular cont: Radu Ioana (sotia)
RO89 RZBR 0000 0600 2057 1327