Box Profesionist / Olteniteanul Bili Mustafa si-a aparat cu succes centura de Campion al Romaniei la cat 79 kg

Meciul dintre Bili Mustafa si Marian Bratu a fost Main Event-ul galei „Lorzii Ringului” ce s-a desfasurat duminica, 16 decembrie, la Regal Ballroom din Bucuresti. Olteniteanul a pus in joc Centura de Campion al Romaniei in boxul profesionist.  

 

A fost o lupta incendiara din care Bili Mustafa a iesit invingator prin K.O. in repriza a 3-a, pastrandu-si astfel centura de Campion al Romaniei, categoria 79 Kg. VIDEO aici!
Pe langa meciul de box, la gala au mai avut confruntari cum nu sa mai vazut in Kickboxing-ul romanesc,  intre Echipa Romaniei si cea a Republicii Moldova. 

foto: captura youtube

foto: captura youtube

Pentru acest meci, Bili Mustafa s-a pregatit doua luni si jumatate alaturi de antrenorii si colegii de la „Nita Dinasty”.   In plus, olteniteanul s-a pregatit si cu Leonard Doroftei. Bili ne-a declarat ca a fost o onoare ca Leonard Doroftei sa fie langa el. Deasemenea, important pentru cariera lui,  au fost sfaturile de la un campion  modial.  In 2019 urmeaza meciuri grele pentru Bili Mustafa, printre care unul  pentru Centura Internationala. Olteniteanul a mai precizat ca isi doreste din suflet sa boxeze in orasul natal. E momentul ca autoritatile locale si oamenii de afaceri locali sa fie alaturi de campionul nostru. O gala de box profesionist la Oltenita ar insemna mult atat pentru oras, cat si pentru Bili Mustafa, dornic sa-si apere centura „acasa” .