Montana castiga Golden Ball League Sezonul VI

Al saselea sezon al competitiei oltenitene, in format campionat, a fost castigat de echipa Montana, echipa care este la a treia reusita consecutiva, invigandu-si contracandidata si rivala Bella Venezia, chiar in ultima etapa.

Competitia, desfasurata in sala Liceului Industrial Oltenita, a avut la start 10 echipe, peste 100 de jucatori inscrisi si a durat aproximativ 3 luni, jucandu-se in sistem Play-OFF/Play-OUT, iar valoarea totala a premiilor acordate a ajuns la aproximativ 2000 de RON.

Au fost premiate cu vouchere Acerbis, echipament sportiv, atat ehipele fruntase cat si jucatorii care si-au pus amprenta individual in evolutia echipelor pe care le-au reprezentat.

Locul I – Montana – voucher Acerbis in valoare de 500 RON;

Locul II – Bella Venezia – voucher Acerbis in valoare de 300 RON;

Locul I  (play out) – Viitorul – voucher Acerbis in valoare de 200 RON ;

Cel mai bun portar – Budeanu Sorin (The Blue Fighters) – voucher Acerbis in valoare de 100 RON;

Cel mai bun jucator – Chirita Andrei (Boca Juniors) – voucher Acerbis in valoare de 100 RON;

Golgeterul competitiei – Liscan Cezar (Viitorul) – voucher Acerbis in valoare de 100 RON;

Golul competitiei – Petrisor Marius (Club Avantaj) – o minge de fotbal.

Premiul Fair-Play – Echipa Nerrazzuri.

Celelalte echipe ce au luat startul competitiei sunt : FC Rio, Radovanu Team si Dream Team.

Toate ehipele participante au primit cupe simbolice in functie de locul obtinut.

 

« A fost o competitie frumoasa, dar grea, cu decizii controversate si meciuri demne de un campionat ajuns la maturitate, spectaculoase si tacticizate in acelasi timp. Competitia s-a dezvoltat in timp, cu ajutorul tuturor celor implicati, dar in special a capitanilor.

Povestea Golden Ball League Oltenita se incheie aici, dupa 11 competitii organizate sub aceasta sigla, cu peste 15 echipe diferite participante in toate aceste competitii si mai mult de 300 de jucatori diferiti care au disputat cel putin un meci.

Golden Ball League devine Smart Cup Oltenita, alaturandu-se proiectului initiat momentan in alte 4 orase : Bucuresti, Craiova, Valcea si Pitesti, urmand a fi recunoscuta de Federatia Romana de Minifotbal.

Pregatim o competitie in format cupa, care va incepe cu 8 sau 10 echipe si se va desfasura tot in sala.

Vom avea surprize placute din punct de vedere organizatoric, trecand la urmatorul nivel, urmand a aduce la Oltenita echipe din alte orase pentru o competitie de weekend. 

As vrea sa multumesc tuturor partenerilor si colaboratorilor si anume : Acerbis Romania, Trofeea.ro, Olteniteanul Media si Darius Pirliteanu – Kinetoterapeut si nu in ultimul rand al tuturor participantilor ce dau curs invitatiei la sport intr-un cadru organizat. »

Popescu Silviu – organizatorul competitiei