Anunt de selectie pentru schimbul de tineri “Be safe online!”,proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+

Anunt de selectie pentru schimbul de tineri “Be safe online!”,proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+

Schimb de tineri este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+ si initiat de Asociatia “I.R.I.S.” din Oltenita, Asociatia Suflet Românesc-Alma Rumana din Valencia,Spania,Asociatia „Get Started” din Sofia,Bulgaria si Youth Empowerment Association din Skopje,Macedonia.

   Prin implementarea proiectului cei patru parteneri de proiect isi propun sa-I faca pe cei 36 de participanti sa constientizeze importanta sigurantei online si sa le ofere informatiile si intrumentele necesare pentru a sti sa navigheze in siguranta pe internet.De asemenea proiectul urmareste implicarea acestora intr-o campanie de constientizare a pericolelor din mediul online care va avea loc in fiecare din cele patru comunitati,campanie care va fi initiate de acestia in urma participarii la acest proiect.

Tinerii isi vor dezvolta o serie de abilitati care ,,le vor fi folositoare pentru dezvoltarea personala siprofesionala dar si pentru a gasi mai usor un loc de munca.Astfel, atunci cand vor crea materiale multimedia isi vor imbunatati abilitatile de lucru cu calculatorul si cu o serie de programe:Prezi, Movie Maker,Power Point.

Se cauta tineri din Oltenita si imprejurimi pentru a participa in proiectul
“Be safe online!”
Asociatia “I.R.I.S.”din Oltenita anunta selectia a 9  tineri (fete si baieti) pentru a participa la acest proiect

Titlul proiectului: “Be safe online!”
Tipul proiectului: schimb intercultural de tineri (Erasmus+)
Data desfasurarii: 29 august-5 septembrie 2019
Locatia desfasurarii: Bran,judetul Brasov,Romania
Numar de participanti: 9 tineri cu varsta intre 18 si 25 de ani
Un numar de 5 dintre ei vor fi tineri care provin din familii care intampina dificultati economice,tineri de etnie rromă,tineri care nu urmeaza o forma de invatamant si nici nu au avut loc de munca in ultimii 2 ani.
Deadline inscrieri: 15 iulie 2019.

Rezultatul selectiei va fi adus la cunostinta celor care au aplicat, individual, prin intermediul mailului.Selectia va avea loc pe data de 16 iulie 2019.

Conditii de participare:
– varsta minima de participare este 18 ani iar cea maxima 25 de ani;
– se acopera costurile de calatorie dus-intors(Oltenita-Bran si retur) sau se pune la dispozitia participantilor mijloc de transport gratuit pe aceasta ruta.
– se asigura gratuit cazarea, masa si materialele pentru proiect
– participarea este certificata Youth Pass;
Tinerii trebuie sa participe la activitati pe intreaga durata a proiectului.

Activitatile proiectului se vor desfasura in limba engleza!!!

Pentru inscrieri trimiteti un CV si scrisoare de motivatie pe adresa de mail iris_association@yahoo.com.

Acest proiect este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus plus. Conținutul documentelor postate pe aceasta pagina reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.