“BE SAFE ONLINE!” Proiect derulat prin Programul ERASMUS+ in perioada 1 iunie 2019- 31 octombrie 2019

“BE SAFE ONLINE!”

 Proiect derulat prin Programul ERASMUS+

in perioada 1 iunie 2019- 31 octombrie 2019

“Be safe online!” a fost un schimb de tineri derulat de Asociatia „I.R.I.S.” din Oltenita, Romania,in calitate de organizatie coordonatoare in parteneriat cu Asociatia Suflet Romanesc-AlmaRumana din Valencia,Spania,Asociatia „Get Started” din Sofia,Bulgaria si Youth Empowerment Association din Skopje,Macedonia.

Proiectul a avut o singura activitate principala care s-a desfasurat intre 29 august 2019 si 5 septembrie 2019 in Comuna Bran,Judetul Brasov.

Prin implementarea proiectului cei 36 de participanti au constientizat importanta sigurantei online si au primit informatiile si intrumentele necesare pentru a sti sa navigheze in siguranta pe internet.


Activitatile din plan au fost variate si au avut valoare educationala mare.Astfel,ei au pregatit si participat la workshop-uri,sesiuni de reflectie,jocuri,au realizat si prezentat  proiecte multimedia, postere si flyere.

In urma participarii la acest proiect tinerii participanti deruleaza in orasul nostru o Campanie de constientizare si informare pe tema sigurantei online.Liceul Tehnologic Ion Ghica Oltenita este partener in aceasta actiune.

“Be safe onine!” a reprezentat o experienta de neuitat iar tinerii implicati si-au manifestat dorinta de a se implica in viitoare proiecte Erasmus+.

“Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta publicatie [comunicare] reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila  pentru utilizarea informatiei pe care o contine.”