Publicitate

Le Chat – Din Oltenita cu ♥

Ne place sa credem ca „LE CHAT” reprezinta combinatia excelenta dintre starea de bine, contrastele naturii si serviciile premium de restaurant pe care le oferim cu tot dragul oaspetilor nostri!
Din dorinta de a oferi un ansamblu diversificat celor care erau in cautarea unui loc perfect pentru a servi masa alaturi de cei dragi, pentru a se relaxa in serile de vara pe o terasa cocheta sau chiar pentru o petrecere private, am deschis portile locatiei noastre.
Pentru a raspunde celor mai exigente gusturi, meniul Le Chat este cu specific international, astfel ca, in mod cert veti regasi la noi preparate ce va vor incanta papilele gustative!
In weekend gatim preparate speciale, din fruncte de mare si peste oceanic. Pentru ca ne dorim promovarea business-urilor locale, ne aprovizionam zilnic din piata si hala centrala. Mancare facuta pe loc din ingrediente fresh de catre un maestru bucatar cu licente internationale. Vino si convinge-te!

Va asteptam la locatia noastra din Str Cuza Voda nr 119 . Livrari la domiciliu : 0799 975 092

La noi mai gasesti , pe langa Meniul Zilei cu 4 produse la alegere, pizza, prajituri, inghetata, cocktailuri non alcool si clatite.

S-ar putea să-ți placă și...