Oltenita Publicitate

JOB Oltenita # MDE Converting / JUNIOR DESIGN ENGINEER

Noi, la MDE Converting, cel mai mare convertor de benzi adezive si spume din Romania, suntem o echipa tanara si dinamica. Cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de Euro in 2020 si cu peste 60 de colegi la bord, am intrat in “liga mare” si continuam sa crestem.

Ne place sa stim ca esti pasionat de inginerie si ca ai absolvit cu brio o universitate de profil. Daca insa pasiunea nu s-a materializat si intr-o diploma nu te sfii sa aplici, suntem flexibili.

Iata ce vei avea de facut impreuna cu noi daca vei fi noul JUNIOR DESIGN ENGINEER

la Centrul de Cercetare si Dezvoltare din fabrica noastra situata in Oltenita, judetul Calarasi:

• Vei colabora cu un expert in Design Tehnic de la care vei fura meserie atat cat vei considera necesar

• Vei lucra cot la cot cu colegi ingineri, pasionati de aceleasi subiecte ca si tine

• Iti vei face prieteni noi in timp ce vei desena piese sofisticate ce vor ajunge pe Dacia, Ford, Renault, dar chiar si pe Masseratti sau Jaguar (da, e nevoie sa stii sa lucrezi in AutoCAD, iar daca esti prieten si cu Corel Draw ai inca un punct in plus pentru care te vrem alaturi de noi).

• Daca ai mai lucrat in proiectare poti veni la interviu si in tricou si blugi rupti fiindca e aproape sigur ca vom lucra impreuna

• We appreciate your English skills, dar nu e nevoie de Oxford ca sa colaboram.

Te asteptam la noi sa ne cunoastem!

Trimite-ne CV-ul tau pe adresa de e-mail hr@mdegroup.ro, iar noi te vom contacta cat mai curand sa discutam mai multe detalii si sa iti raspundem la toate intrebarile.

S-ar putea să-ți placă și...