Oltenita Regional

Muncim, învațăm, ne distrăm – elevi din Oltenița, în vizită la compania STENTOR

În data de 13.10.2021, pentru că nu suntem superstițioși, am invitat elevi ai Liceului Tehnologic “Ion Ghica” (Arte si Meserii),  pentru a ne cunoaște firma, produsele pe care le realizăm si totodata să vadă mașinile, utilajele si procesele tehnologice despre care aveau doar cunoștințe teoretice.

               A fost o întalnire plină de energie pozitivă , din care sperăm să rezulte o frumoasă colaborare pentru ambele parți. Acesta este un prim pas (sperăm ca important) pentru a atrage, in echipa STENTOR,  cît mai mulți  tineri dornici să lucreze intr-un mediu plăcut, condiții bune de lucru si unde o echipă cu o experiență bogată va împartași cu ei cunoștințele acumulate. Vor învăța ce înseamna munca in echipă, că persoanele alături de care muncesc sunt cei cu care vor împarții greșelile dar si reușitele. De asemenea, vor învăța că satisfacția pe care o vor simți la finalul lucrării, va face să merite tot efortul depus.

           

În schimbul acestor servicii, tinerii vor aduce cu ei o nouă perspectivă , multă energie , dorința de muncă si afirmare.

               Suntem  convinși că activitatea noastră si produsele pe care le realizăm au reușit sa trezească interesul acestora și îi asteptăm alături de noi.

               În urma vizitei, elevii au lăsat impresii scrise care ne-au bucurat si care ne dau speranța că își vor urma profesia studiată.

“ Am avut o experienta foarte frumoasa in acest tur la fabrica dumneavostra. Sunteti niste oameni frumosi si intelegatori. Va multumesc pentru aceasta experienta.” Radan Mihai, elev

“ Pe mine m-a impresionat aproape totul, dar cel mai mult m-a impresionat aparatul cu care taie fierul de 30 mm si aparatul de sudat si toate astea, ne-au povestit foarte frumos! Si acele piese de vapor mi-au placut. Este foarte interesanta fabrica iar eu sunt foarte curios cum au facut gheara de la excavator. Pe viitor mi-ar placea sa lucrez in aceasta companie”

               Stentor este o companie Olandeza/Romana cu locația in Curcani. De la începerea activității in 1992, Stentor a fost specializată în construcții metalice de calitate pentru sistemul de propulsie in sectorul maritim si in constructii grele industriale. Duze, tuneluri propulsoare si cârme sunt câteva din produsele de bază pe care le furnizăm clienților din sectorul maritim. Pentru clienții din industria grea, producem cupe pentru minerit si mixere pentru ciment.

(articol sponsorizat)

S-ar putea să-ți placă și...