Anunt Mediu

Anunț Apele Române – SGA Călărași

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL VOLTAZO OIL S.R.L.., intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita – SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarii: ″ AMPLASARE STAŢIE MIXTĂ DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI LA AUTOVEHICULE – BENZINĂ, MOTORINĂ, GPL şi CONSTRUIRE SPĂLĂTORIE AUTO ″, propus a fi amplsat in sat Curcani, str. Fizician Mihai Vodă, nr. 1, comuna Curcani, judeţul Călăraşi.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la sediu social: in sat Curcani, str. Fizician Mihai Vodă, nr. 1, comuna Curcani, judeţul Călăraşi., persoana de contact : Dan Lorena – Alesandra, nr.de telefon 0728 980 689 , dupa data de  30.05.2022.

S-ar putea să-ți placă și...