Publicitate

JOB Oltenița / Italian Can Company SRL angajează Funcționar Administrativ

Italian Can Company SRL, producător de ambalaje metalice ușoare – cutii conserve, cu sediul in Șos. București-Oltenița, km.54, fabrica Valea Roșie, localitatea Mitreni (CL), angajează pe durata nedeterminata, funcționar administrativ cu nivelul de studii minim 2 (studii medii). Funcționarul Administrativ se va ocupa în principal cu:

  • asigurarea suportului administrativ pentru serviciile operaționale (prelucrare si evidență documente – intocmire etichete produse finite si avize de expeditie marfuri, transmitere comenzi pentru aprovizionare materii prime si birotica, asistența administrativă a angajaților – urmarire fise pontaj, alte servicii logistice – comenzi de transport marfa),
  • asigurarea comunicarii cu alte organizatii (posta, curierat, activitate de receptioner pe relația cu reprezentantii furnizorilor sau clientilor, asistenta de protocol pentru vizitatori birou – apa, cafea, ceai).

Programul de lucru este de luni până vineri de la 8:45 la 17:15, la sediul firmei. Se asigură sau se decontează transportul la și de la locul de muncă. Se asigura instruire pentru desfasurarea activitatii. Pentru primele 3 luni de contract, în funcție de abilitățile demonstrate, plătim între 1600 și 2600 de lei net lunar plus bonuri de masa.

Rugăm persoanele interesate să ne transmită CV-ul la email: ambalajemetalice@gmail.com. După transmiterea CV-ului, se pot obține relații suplimentare la telefon 0372708060. Data limită pentru aplicații este 30 aprilie 2022. Italian Can Company SRL asigura protectia datelor personale, in conformitate cu prevederile Regulamentului European nr. 679/2016  si a Legii 190/2018.

S-ar putea să-ți placă și...